ltu logo

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

  • header
  • header2
  • header4
  • header3
  • header5

Във връзка с кандидат-студентската кампания и в съответствие с рамков договор за сътрудничество с община Тетевен/област Ловеч/ на 15 март 2017 г. представители на ръководството на ЛТУ начело с Ректора проф. Иван Илиев посетиха гр. Тетевен. В делегацията участваха още Зам.-ректорът проф. Милко Милев, Деканът на ФГС доц. Мариус Димитров и Деканът на ФГП доц. Живко Гочев.
По време на визитата бяха проведени разговори с представители на местното управление – кмета на общината г-жа Мадлена Бояджиева, зам.-областния управител на област Ловеч г-н Драгомир Кавалски и г-н Еленко Начев – началник на Регионалния инспекторат по образованието, Ловеч. Бяха дискутирани възможности за съвместни инициативи, които биха популяризирали ЛТУ и биха спомогнали за практическото обучение на студентите в базите на областта и общината.
Делегацията посети и ПГГСД „Сава Младенов“, където беше осъществена среща с представители на учителския колектив, начело с директората г-жа Зоя Петрова, както и с ученици от 12 клас. Присъстваха и ученици от други средни училища в гр. Тетевен.
По време на срещата Ректорът проф. Илиев приветства присъстващите и връчи юбилейния плакет на ЛТУ на зам.-областния управител г-н Драгомир Кавалски и на директорката на професионалната гимназия г-жа Зоя Петрова.
Проф. Милев изнесе презентацията за ЛТУ с акцент върху възможностите за обучение по десетте специалности. Бяха представени и подробности относно сроковете и начините за кандидатстване. Доц. Мариус Димитров и доц. Живко Гочев допълниха подробности за обучението, съответно във ФГС и ФГП. Учениците проявиха интерес и задаваха конкретни и уточняващи въпроси.
Посещението премина с очакван успех и потвърди необходимостта от подобни форми на кандидат-студентска кампания и сътрудничество с местните общности.

IMG_9
IMG_10
IMG_11
IMG_12
IMG_14
IMG_15
IMG_1
IMG_3
IMG_4
IMG_7
Previous Next Play Pause
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Back to top