ltu logo

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

  • header
  • header2
  • header4
  • header3
  • header5

Днешният студентски празник е обичан и ценен, защото всички усещаме дълбоко в себе си, че духовността е най-човешкото – това, което никой не може да ни даде наготово или да ни отнеме насила. Той продължава да се цени и празнува и от много бивши студенти, защото младежките години в Университета оставят незаличима следа за младостта, енергията и благородната амбиция за професионално израстване.

Чудесно е когато човек успее да попадне на точното място и при това в точното време. Надяваме се един ден с благодарност да си кажете - това за мен е Лесотехническия университет.

Запазете жив пламъка на духовното безпокойство и професионалното любопитство. Духа на човека е жив до тогава докато упражнява ума си и мечтае! Развивайте уменията си и имайте амбиция да реализирате мечтите си! Вярвайте в себе си! Работете последователно! Допринасяйте за утвърждаване и развитие на нашите професии и работете заедно! И помнете - няма непризнат труд!

Бъдеще се гради когато следваме избрания професионалния път. Винаги сме били убедени, че висшето образование е начин на мислене и както за много неща в живота и познанията, лишени от емоция са самоцелни.

Академичното ръководство на Лесотехническия университет честити студентския празник на всички студенти, преподаватели и колеги и им пожелава много здраве, нови творчески успехи и весело празнуване с много емоция.

Back to top