ltu logo

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

  • header
  • header2
  • header4
  • header3
  • header5

Обучението ще се проведе неприсъствено чрез електронни средства

Организация на неприсъствените учебни дейности със студентите в задочна форма на обучение през летния семестър на 2019/2020 уч. г. – от 08.06.2020 г. до 03.07.2020

Срок за записване за летния семестър – до 05.06.2020 г.

1. Студентите заплащат таксата за обучение за летния семестър по банков път по сметката на ЛТУ:

БНБ-ЦУ
BG 73 BNBG 9661 3100 1035 01
BIC КОД BNBGBGSD

Задължителни реквизити на платежните документи при внасяне на такси по банков път:
Получател - Лесотехнически университет
Трите имена на студента, ЕГН и факултетен номер
Основание - семестриална такса

Студентите изпращат на инспектора в Сектор „Задочно обучение“ с е-мейл:
- копие от документа за платена семестриална такса;
- попълнено уверение за ползване на отпуск за обучение – формулярът се изтегля от тук.
E-mail адреси на инспекторите:

Инж. Любка Иванова – ФГС – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Инж. Цветомира Николова – ФГП, ФЕЛА, АФ – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

2. Всеки студент ще получи на своя e-mail адрес: потвърждение за записване на семестъра; създадения от ЛТУ акаунт (потребителско име) и парола; уверение за ползване на отпуск за обучение (при заявено желание). Акаунтът ще послужи за комуникацията с преподавателите, които ще използват при обучението приложенията на Office 365.

3. До 03.06.2020 г. на сайта на ЛТУ ще бъде публикуван разпис на занятията за летния семестър на уч. 2019/2020 г.

4. Неприсъственото обучение ще се проведе по разписа чрез приложенията на Office 365 (Teams, Forms и др.) или други електронни средства, в т.ч. Blackboard. За комуникацията преподавателите ще дават на студентите указания, както и ще им изпращат учебни материали, задания и др.

Студентите от специалност Горско стопанство (специализации СГ, ЛРС и ЛИГС), ОКС „магистър“, които се обучават по индивидуален учебен план (ИУП), трябва да участват в обучението само по дисциплините, фигуриращи в ИУП за летния семестър на учебната 2019/2020 г.

5. С акаунта и паролата по т. 2 студентите трябва да се регистрират в платформата Office 365 (указания за работа с Office 365 – виж тук). Това ще послужи за комуникацията с преподавателите, които ще използват приложенията на Office 365 – Teams, Forms и др.
Загубени или забравени пароли няма да се подменят!

При проблем с регистрацията, студентите да пишат до Университетски компютърен център на е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

6. Заверките по дисциплини и за практиките ще се осъществят по електронен път. Всеки преподавател ще уведоми студентите, които са заверили лекциите/упражненията/ практиката. При необходимост от уверение за участие в обучението, студентите да използват формуляра и реда по т. 1. Подписването на книжките от преподавателите и заверките на семестъра в Сектор „Задочно обучение“ ще се направят след възстановяване на присъственото обучение.

Back to top