ltu logo

ЛЕСОТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ

  • header
  • header2
  • header4
  • header3
  • header5

На 16 януари 2023 година на церемония организирана от в. “24 часа” бяха връчени наградите на университетите, които са първи в професионални направления според рейтинга на висшите училища в България за 2022 г.
На събитието присъстваха Вицепрезидентът Илияна Йотова, Г-жа Йорданка Фандъкова – Кмет на София, Проф. Сашо Пенов – Министър на образованието и науката, както и министри на образованието и науката от българските правителства след 1990 година, представители на българския бизнес, Ректори на висши училища, Зам.-ректори, студенти и гости.

Лесотехническият университет бе отличен с първо място в направление „Горско стопанство“. Наградата беше връчена на чл.-кор. проф. д.н. Иван Илиев, Ректор на Лесотехнически университет от бившият министър на образованието и науката г-н Красимир Вълчев.
Ректорът на Лесотехническия университет чл.-кор. проф. д.н. Иван Илиев благодари за признанието и подчерта, че то е дело на всички колеги от Университета, който готви кадри за живата природата в България. В изказването си чл.-кор. проф. д.н. Иван Илиев сподели, че слоганът на ЛТУ е „С български традиции и европейски стандарти в образованието и науката“.

1  2 
  3

Back to top